Tel: 06 - 45734740 | info@fasec.nl

Advies

FASEC adviseert u graag op diverse gebieden, zoals asbestrenovatie, zonnepanelen, ledverlichting voor uw bedrijf, subsidie op zonnepanelen en subsidie op asbestsanering. Daarnaast kunnen wij op al deze gebieden het volledige projectmanagement voor u uitvoeren, waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Adviserende rol

Naast ons projectmanagement, kunnen wij u ook helpen in een adviserende rol. Wij geloven in het bundelen van krachten en kunnen u tijd en geld besparen op diverse manieren:

  • Doordat wij groot inkopen kunnen wij u scherpe tarieven bieden voor diverse zaken, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen
  • Omdat wij voor veel leveranciers een grote klant zijn, zal een eventuele klacht snel opgelost worden
  • Wij zijn op de hoogte van alle regelingen & subsidies en kunnen u helpen met bijvoorbeeld uw subsidieaanvraag
  • Wij hebben een groot netwerk van accountants en financiële specialisten die u ook kunnen helpen
  • Wij kunnen u adviseren op het gebeid van veiligheid en certificering

LED verlichting

Verlichting kan in sommige bedrijven verantwoordelijk zijn voor 70% van het totale energieverbruik. Een behoorlijke kostenpost dus! Door middel van ledverlichting kunt u besparen op deze kosten én CO2-uitstoot. Gebruikt u nu bijvoorbeeld verlichting door TL-buizen? Dan kunt u eenvoudig een energiebesparing realiseren van 50% door deze te vervangen door led-buizen. Halogeenspots kunt u ook makkelijk vervangen door led-spots. U verbruikt 5 keer minder stroom en de spots gaan ook veel langer mee!

Wanneer u dus uw lichten in uw bedrijfspand wilt vervangen, is ledverlichting vaak een betere oplossing dan normale verlichting. FASEC onderzoekt wat  voor u de meest voordelige optie is, aangezien dit per situatie kan verschillen. Wij brengen de kosten en baten voor u in kaart, zodat u onder de streep het meeste overhoudt.

Top