Tel: 06 - 45734740 | info@fasec.nl

Advies

FASEC adviseert u graag op diverse gebieden, zoals asbestrenovatie, zonnepanelen, energiesystemen voor uw bedrijf, subsidie op energiesystemen. Daarnaast kunnen wij op al deze gebieden het volledige projectmanagement voor u uitvoeren, waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Adviserende rol

Naast ons projectmanagement, kunnen wij u ook helpen in een adviserende rol. Wij geloven in het bundelen van krachten en kunnen u tijd en geld besparen op diverse manieren:

  • Doordat wij groot inkopen kunnen wij u scherpe tarieven bieden voor diverse zaken, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen
  • Omdat wij voor veel leveranciers een grote klant zijn, zal een eventuele klacht snel opgelost worden
  • Wij zijn op de hoogte van alle regelingen & subsidies en kunnen u helpen met bijvoorbeeld uw subsidieaanvraag
  • Wij hebben een groot netwerk van accountants en financiële specialisten die u ook kunnen helpen
  • Wij kunnen u adviseren op het gebeid van veiligheid en certificering

DYNAMISCHE ENERGIEOPLOSSINGEN

Bij Fasec.nl bieden we innovatieve batterijsystemen die meer zijn dan alleen opslag. Onze geavanceerde technologieën stellen u in staat om dynamisch te handelen in energie, waardoor u kosten bespaart en duurzaamheid bevordert. Of het nu gaat om zonne-energie, acculaadpalen, of slim energiemanagement, Fasec.nl en partners zorgen voor een naadloze integratie en optimale prestaties. Stap in de toekomst van energiebeheer en ontdek hoe u met onze oplossingen niet alleen energie kunt opslaan, maar ook strategisch kunt inzetten. Verbind, beheer en profiteer met Fasec.nl.

 

Top