Tel: 06 - 45734740 | info@fasec.nl

Asbestrenovatie

Bent u op zoek naar een asbestsaneringsbedrijf die tevens ook de renovatie van uw bedrijfspand voor u uit handen neemt? Dan bent u bij FASEC aan het juiste adres. Wij verzorgen het gehele projectmanagement, van asbestsanering tot –renovatie, tegen scherpe prijzen door onze collectieve inkoop strategie.

 

Asbestsanering

FASEC voert door het gehele land projecten uit op het gebied van onder andere asbestrenovatie. Wij voeren het projectmanagement uit van A tot Z voor de renovatie van uw stal, schuur, bedrijfspand of kantoor. Omdat wij landelijk opereren hebben we een uitgebreid netwerk van leveranciers waarvan wij weten dat deze gecertificeerd zijn en werken conform de wettelijke eisen die gelden. Zo kunt u er vanuit gaan dat aan alle gestelde eisen is voldaan én kunt u eventueel in aanmerking komen voor subsidie op asbestsanering! En ook hier kunnen wij u mee helpen.

Asbest verwijderen

“Asbestvezels kunnen na langdurige blootstelling leiden tot levensgevaarlijke ziekten. Zolang asbest vastzit in ander materiaal is het niet per se gevaarlijk. Het wordt een risico voor de gezondheid als de asbestvezels vrijkomen en kunnen worden ingeademd”, geeft de Rijksoverheid aan. Er zijn daarom nogal wat stappen die u dient te nemen wanneer u bijvoorbeeld uw asbestdak wilt verwijderen. Stappen die afleiden van wat u eigenlijk wilt doen, namelijk ondernemen. Wij nemen u deze (administratieve) rompslomp graag uit handen. U focust u op uw bedrijf en wij zorgen voor de rest.

Top