Tel: 06 - 45734740 | info@fasec.nl

Zonnepanelen

Denkt u er over na om uw bedrijf duurzamer te maken door middel van zonnepanelen? Dan kan FASEC u daar bij helpen. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u zonnepanelen aanbieden tegen de scherpste prijzen. Samen met u bekijken we wat de meest voordelige en duurzame oplossing is.

Zonnepanelen

De afgelopen jaren zijn de subsidies, zoals SDE+ (Stimulering Duurzame Energie) en EIA (Energie Investeringaftrek), samen met de tarieven voor zonnepanelen zo aantrekkelijk geworden dat dit zeer hoge rendementen kan opleveren. Dit betekent ook dat het aantal aanbieders op het gebied van zonnepanelen enorm is toegenomen. Dat maakt het er voor u niet makkelijker op wanneer u overweegt zonnepanelen aan te schaffen. FASEC Adviesgroep neemt die zorgen bij u weg. Door ons grote netwerk en de samenwerking met diverse specialisten blijven wij niet alleen continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, maar kunnen wij ook de hoogste kwaliteit garanderen.

Een ander groot voordeel is dat wij zowel in bulk inkopen als veelvoudig. Hierdoor kunnen we scherpe prijsafspraken maken met onze leveranciers én komen zij hun afspraken ook na. Mochten er onverhoopt problemen zijn, dan regelen wij dat met de leverancier. Die zijn namelijk eerder geneigd te luisteren naar een grootafnemer dan naar een individuele klant. Wij beheren het gehele project voor u van begin tot eind!

Hoe werken zonnepanelen?

Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Niet alleen omdat dit beter is voor het milieu, maar zeker ook vanwege de flinke besparing op uw energierekening. Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen, die het daglicht opvangen en dit omzetten naar gelijkstroom. Via een omvormer wordt de gelijkstroom omgezet naar wisselstroom waardoor de elektriciteit klaar is voor gebruik. Zonnepanelen kunnen elk jaargetijde gebruikt worden, waarbij de zon niet eens hoeft te schijnen om voordeel te hebben. Een interessant aspect voor u als ondernemer is dat wanneer u teveel zonne-energie opwerkt, u dit kunt terug leveren aan het net. Steeds meer ondernemers kiezen er dus voor om niet alleen zonnepanelen op het dak van hun bedrijfshal, stal of schuur te plaatsen, maar bijvoorbeeld ook op stukken grond met lage opbrengst. Op die manier kunt u uw onderneming (deels) omzetten naar leverancier van groene stroom!

Wat doen wij voor u?

Wij…

  • Inventariseren uw wensen en stellen de vereisten vast
  • Zorgen voor ontwerp van de installatie
  • Regelen onafhankelijk advies & controle
  • Houden ons aan de hoogste veiligheidseisen en certificeringen
  • Zorgen voor bouwkundige zekerheid
  • Zijn uw projectmanager, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming
  • Regelen de service & onderhoud aan de zonnepanelen
  • Bieden u een scherpe prijs en zorgen dat afspraken nagekomen worden
  • Zijn uw partner van begin tot einde project, maar ook ver daarna…
Top